tiistaina, tammikuuta 10, 2012

Kevät 2012

    

Voi että, olen aivan "liekeissä" tulevasta kirjakeväästä! Lempparikirjailijaltani Karin Alvtegenilta on viimein tulossa uusi trilleri nimeltä Todennäköinen tarina. Sitä on odotettu! Samoin Karin Fossumilta odotan saapuvaksi teosta nimeltä Minä näen pimeässä. Karinit on kovia, sillä myös Karin Slaughter ilahduttaa fanejaan uudella romaanilla Pettävä hiljaisuus. Kirjassa seurataan niin Saran ja Willin orastavaa suhdetta kuin kimuranttia rikosta. Tämä teos on pakko hankkia omaankin kirjahyllyyn.

Muita kirjastovarauksiani ovat

Emma Donoghue: Huone (ei dekkari, mutta hurjan mielenkiintoisen kuuloinen teos siitä huolimatta)
Tuomainen Antti: Pahat miehet (jos yhtään niin hyvä kuin Parantaja, niin luvassa laatujännitystä)
Bauer Belinda: Tappajan katse (Hautanummi oli taidokas, toivottavasti sama linja jatkuu)
Cleeves Ann: VERA; Kuolonkukkia (Cleeves kirjoittaa letkeästi laatua)
Frimansson Inger: Kylmä maa (psykologisten trillereiden taitaja)
Wennstam, Katarina Turman lintu (innostuin kirjailijasta Tahran myötä)
Lupton Rosamund: Sisar (monissa blogeissa kehuttu)
Chevy Stevens: Kadonnut (itsensä Slaughterin ylistämä teos)

Tämä kirja lienee kuitenkin kevään odotetuin kaunokirja

Teos jatkaa yksinhuoltajaisin Antin ja hänen poikansa Paavon tarinaa. Ihana saada Yösyötölle jatkoa!

Näitä odotellessa.

7 kommenttia:

  1. Mukavaa, että jaoit kirjastovarauksesi! Tätä oli mielenkiintoista lukea, kun en ole tullut itse enää seuranneeksi uutuuskirjojen listoja. Muutama näistä kirjoista tulee varmasti löytymään myös minun lukulistaltani.

    VastaaPoista
  2. Jostain kirjasta kirjoitit, että Slaughter olisi ylistänyt teosta. Minulla on vähän mennyt usko siihen, jos jotain kirjaa mainostetaan jonkin tunnetun kirjailijan kehuilla. Joku kirjailija (Stephen King?) kertoi jossain haastattelussa, että uusien kirjailijoiden kirjoja yritetään kaupata kuuluisan kirjailijan nimellä, eikä hän oikeasti ollut lukenut suurinta osaa kehumistaan kirjoista. Kirja saattaa olla oikeasti hyvä, en minä sitä väitä, mutta en tartu kirjaan pelkästään kanteen painetun ylistyspuheen takia.

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että "listani" herätti mielenkiintoa :) Täytyy vain toivoa, ettei kovin monta teosta tupsahda sitten kirjastossa kerralla, kun lukutahtini ei kuitenkaan kovin nopsa ole... Muistaakseni monta hyvää kirjaa tullaan julkaisemaan maalis/huhtikuussa.

    Tuo on kyllä ihan totta, ettei se vielä paljoa kirjan laadusta kerro, että joku tunnettu kirjailija sitä kehaisee. Mainoskikkana todennäköisesti toimiva. Itse menen helposti tuollaiseen halpaan ja harvoin lukijana edes ajattelen omilla aivoillani, niin paljon tulee luettua samaa kuin "kaikki" muut. Nähtäväksi jää millainen kirja tuo Kadonnut on, ainakaan juoni ei vaikuta kovin omaperäiseltä.

    VastaaPoista
  4. Minulle on viime aikoina käynyt monta kertaa niin, että löydän kirjastosta uutuuksien hyllystä monta mielenkiintoista kirjaa. Mutta enpä sitten olekaan ehtinyt lukea niitä, eikä laina-aikaa ole saanut jatkettua, kun kirjoihin on tupsahtanut varauksia. =/

    Minäkin olen miettinyt, että voisin pitkästä aikaa varailla kirjoja. Ainakin Ann Cleevesin ja Karin Slaughterin uutuudet. =)

    VastaaPoista
  5. Sehän se juuri on noiden varausten kanssa (ja lainojen ylipäätään), että pitäisi ehtiä siihen kuukauden sisään kirja lukea. Vanhempia teoksia voi tietty uusia, mutta uutuudet on aina varauksessa :(

    Mulla tuo varailu käy jo harrastuksesta :) viime aikoina on tullut myös jonkin verran kirjoja ostettua. No, se jää siinä vaiheessa kun vauva täyttää 9kk ja vanhempainraha loppuu..

    VastaaPoista
  6. Minä en ole pitkään aikaan ostanut kirjoja. Tai no, jotain joululahjoja muille, mutta itselleni en ole ostanut yhtään kirjaa. Yleensä en viitsi lukea kirjan kuin kerran, joten minusta tuntuu järkevämmältä lainata kirjastosta kuin ostaa omaksi.

    Minkä ikäinen sinun nuorimmaisesi nyt onkaan? Hän on 6-kuukautinen tai jo vähäsen vanhempi? Tuo minun tyttäreni 1 v 10 kk, olen yhä kotihoidon tuella kotona.

    VastaaPoista
  7. Nuorin on reilut 5kk mutta ihan vaavi vielä, ei ole ollenkaan kiinnostunut vaikkapa liikkeelle lähdöstä. Joko teillä alkaa 2v uhma näkyä? Isommista pojista muistan, että se oman tahdon löytyminen oli sööttiä mutta raskasta aikaa =)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥